Bodonoksen Seppälä valittiin seuratoiminnan asiantuntijaryhmän vetäjäksi

Suomen painonnostoliiton uusi strategia hyväksyttiin 19.11.2017 syysliittokokouksessa. Strategian kulmakivinä päätettiin perustaa viisi asiantuntijaryhmään koordinoimaan suomalaisen painonnoston toimintaa.

  • Harrasteliikunnan ja koulutuksen asiantuntijaryhmä (HKA): koulutussuunnittelu ja toteutus, voimailupalvelut, yhteistyökumppanuuksien luominen.
  • Seuratoiminnan asiantuntijaryhmä (STA): seuratoiminnan kehittäminen ja koordinointi, seurapalveluiden kehittäminen, kumppanuuksien luominen
  • Valmennuksen asiantuntijaryhmä (VA): valmennustoiminta, seura-, piiri- ja aluetoiminta, kilpa- ja huippu-urheilu.
  • Kilpailutoiminnan asiantuntijaryhmä (KTA): sääntöasiat, kansallisen kilpailutoiminnan valvonta ja kehittäminen, tuomaritoiminta ja -koulutus, huomionosoitukset.
  • Kahvakuulaurheilun asiantuntijaryhmä (KKA): kahvakuulaurheilu – myös johtokunnan toimivaltaan kuuluvat asiat pois lukien ryhmän kokoonpano, budjetti ja jäsenyydet eri yhteisöissä.

Bodonoksen Antti Seppälä valittiin Seuratoiminnan asiantuntijaryhmän puheenjohtajaksi. Ryhmän asiantuntijajäseniksi valittiin Mari Paananen, Risto Savolainen, Jarno Tiainen, Mika Vallinen ja Leena Vartiainen.

”Urheiluseurat ovat suomalaisen urheilun voimavara. Käytännön toiminta harrasteliikunnasta kilpa- ja huippu-urheiluun tapahtuvat suurelta osin urheiluseuroissa. Tavoitteenamme on ennen kaikkea kuunnella seuroissa toimivien ihmisten tarpeita ja tukea heitä viemään suomalainen painonnosto uudelle tasolla.  

On hienoa saada innostunut porukka viemään asioita eteenpäin. Seuratoiminnan asiantuntijaryhmässä on sopivasti kokemusta perinteikkäistä suurseuroista ja näkemystä kasvupolulla olevien alueiden kehittämisestä”, sanoo Antti Seppälä.