Janette Ylisoinille EM-hopeaa

Janette Ylisoini sijoittui alle 15-vuotiaiden Euroopan mestaruuskilpailuissa hopealle kolmeen kertaan: 75 kilon tempauksella, 96 kilon työntönostolla ja 171 kilon yhteistuloksella. Venäjän Skripko Alana vei lopulta kultaa 101 työntö tuloksella ja 181 kilon yhteistuloksella.

Janeten kommentit kisata
”Kisaan valmistuatuminen meni erittäin hyvin. On ollut tosi paljon kisoja ja leirityksiä, itseasiassa kaikki on oikeastaan mennyt ihan nappiin. Tästä jäi hyvä fiilis, kun sai hopiaa! Parasta kisoissa oli kun sai Iitan kans olla samassa sarjassa ja kannustettiin toisia koko ajan ja varsinkin se kun saatiin molemmat mitalit kaulaan. Tempauksesa säikähdin ihan sikana, kun avausnosto ei onnistunut, loput nostot tuntuikin sit tosi helpoita. Työnnössä sain varmasti avauksen tehtyä ja taktikointi onnistui hyvin, sain työnnössä 96 kiloa kevyesti nostettua. Nyt on helpottunut olo ja ihan mahtava fiilis!”