Olet täällä
Koti > Judo > 10.-12.4.2015 tapahtumat

10.-12.4.2015 tapahtumat

Viikon 15 viikonloppu oli bodonoslaisille varsinainen ”superviikonloppu”. Judojaoston nuoret ja vähän vanhemmatkin osallistuivat 16 kisaajan voimin kaikkiaan neljään eri kilpailuun eri puolilla maailmaa.
Tuloksenteosta kotimaassa vastasivat Loviisassa lauantaina järjestettyyn Junnu Cup II -kilpailuun osallistuneet Lenni Altio, Leo Halkosaari, Arttu Huttunen, Philipp Hyttilä, Sampo Järnefelt ja Eemi Piirainen. Parhaasta tuloksesta vastasi Arttu hienolla hopeamitalilla. Muiden kisareppuun tarttui rutkasti arvokasta kokemusta kilpajudon maailmasta. Valmentajana Junnu Cupissa toimivat Matias Tapiovaara ja Manne Nevakko.

Junnu Cupin lisäksi Loviisassa kilpailtiin lauantaina myös Etelä-Suomen aluemestaruudesta. Yhdeksi kisojen mitalirohmuista osoittautunut Bodonos ylsi seitsemällä kilpailijalla hienosti seitsemään mitaliin, sijoittuen näin mitalitaulukossa upeasti kolmanneksi. Korkeimmalle korokkeelle nousivat seurasta Jenna Kuosmanen, Joel Nyman, Juuso Passila, Victor Petrov ja Tuomas Ojala. Hopeaan oli tyytyminen ainoalla aikuisten sarjan osallistujalla Sampo Mälkiällä ja värisuorasta puuttuvan pronssin saalisti Juuso Jokinen. Valmentajana aluemestaruuskilpailuissa toimi Janne Nyman.

Ulkomailla seuraa edustivat Tinja Keitaanniemi, Noora Jokinen ja Valtteri Olin. Tinja kilpaili U18 II-maajoukkueessa Virossa kansainvälisessä Võry Kevad -kilpailussa. Neljä ottelua päivän aikana urakoinut Tinja sijoittui lopputuloksissa viidenneksi. Seuran U18 I-maajoukkuejudokat Valtteri ja Noora kilpailivat puolestaan Tsekin Teplicessä järjestetyssä alle 18-vuotiaiden Eurooppa cup -kipailussa yli 700 muun nuoren judokan kanssa. Valtteri eteni 92 ottelijan sarjassaan toiselle kierrokselle mutta tappio Azerbaidzanin Pasha Aliyeville pudotti tuusulalaisen jatkosta. Noora aloitti vahvasti voittamalla sekä luxenburgilaisen Weberin että belgialaisen Noyenin. Hollanin Van De Meebergin kukistetttua Jokisen jatkoajalle venyneessä ottelussa jäi myös Jokinen tällä kertaa ilman sijoitusta.

Dan Drocan ja Janne Nyman osallistuivat 12.4.2015 Järvenpäässä pidettyyn katame-no-kata leirille.