Olet täällä
Koti > Judo > Judon PM kilpailut 18.-19.5.2019, Rovaniemi

Judon PM kilpailut 18.-19.5.2019, Rovaniemi

Voimailuseura Bodonoksella oli kaksi päiväisissä PM-kilpailuissa neljä kilpailijaa.
Lauantaina kilpailivat Otsi-Antero Järvinen (P18-55), Tinja Keitaanniemi (N-63) ja Valtteri Olin (M-73).
Otso selvitti ensimmäisissään PM kilpailuissa aina pronssiotteluun asti. Otson sijoitus kilpailuissa oli lopulta 5.
Tinja otteli itselleen ensimmäisen naisten arvokisamitalin saadessaan pronssia. Valtteri nappasi itselleen kultaa ja miesten PM-mestaruuden.

Sunnuntaina kilpailivat Tinja Keitaanniemi (N21-63), Valtteri Olin (M21-73) ja Sampo Mälkiä (Vet 1&2 M+90).
Valtteri keskeytti kilpailemisen ensimmäisen voitokkaan ottelunsa jälkeen edellisen päivän ”osuman” vuoksi. Sampo otteli kaksi ottelua ja Tinja eteni sarjassaan aina finaaliotteluun asti, mistä hänen saaliikseen lopulta jäi PM hopeaa.